Zavřít
facebook-pjt twitter-pjt instagram-pjt
BLOG

10 důvodů, proč mě baví být konzultant pro online

A vás by mohlo taky!
BLOG

10 důvodů, proč mě baví být konzultant pro online

A vás by mohlo taky!
BLOG

10 důvodů, proč mě baví být konzultant pro online

A vás by mohlo taky!
BLOG

10 důvodů, proč mě baví být konzultant pro online

A vás by mohlo taky!

Když se řekne konzultant, vybaví se lidem všelicos. Ujasníme si tedy, že konzultant nemusí být něco neurčitého či zamaskovaný klasický obchoďák. Jsou konzultanti, kteří mají za cíl pomáhat klientům, rozvíjet jejich projekty, navrhovat jim řešení pro jejich růst. Jsou parťáky, nikoliv protivníky. A takové v ANT studiu máme a chceme mít.

Dali jsme s našimi konzultanty hlavy dohromady a dostali z toho deset bodů, proč je práce konzultanta v ANT studiu skvělá a čeho si na ní vážíme.

  • Rozmanitost práce – různorodé projekty, které nám dovolí nahlédnout do různých oborů a problémů a díky tomu není práce rutina. S tím souvisí i schopnost komunikace s různými typy lidí a široké spektrum služeb. Nahlédneme v práci do výroby, marketingu i obsahu.
  • Cenné kontakty – získáváme spoustu skvělých kontaktů z různých oblastí lidských činností a komunikujeme se zajímavými lidmi. Jako agentura si sáhneme i na známé značky. Jako partneři firem typu Seznam nebo Google se navíc dostaneme na nevšední akce.
  • Perspektiva do budoucna – pracujeme v oboru, který má budoucnost, neustále se rozvíjí a jsme součástí dynamického rozvoje a s tím i rostoucích projektů.
  • Rozhled a obohacení – setkáváme se s lidmi, kteří jsou zajímaví, dokázali se prosadit a jsou úspěšní a tím nás obohacují a inspirují. Jak u klientů, tak mezi realizátory. Máme tak stále větší přehled o světě kolem nás.
  • Neustálý vývoj – ať už řídíme projekty, tvoříme si vlastní týmy odborníků nebo se učíme zlepšovat se v komunikačních či obchodních dovednostech, neustále se vzděláváme a rozvíjíme.
  • Viditelné výsledky – sledujeme růst firem, jak se jim daří, jasně vidíme naši pomoc na cestě k jejich úspěchu a to nás nabíjí a je nám to odměnou.
  • Náročnost i hravost – spojujeme technické věci, inovace a selský rozum, hrajeme si s řešeními a vymýšlíme dobré cesty. Učíme se z nových cest i špatných kroků.
  • Skvělý tým – realizační parta, na kterou se můžeme spolehnout. Máme v ANT studiu lidi, se kterými táhneme za jeden provaz, jsme k sobě spravedliví a upřímní, ceníme si jeden druhého a navzájem se od sebe učíme a máme si co předat.
  • Lidský rozměr – nejsme suchaři, v týmu máme velký potenciál jak profesní, tak v rámci mezilidských vztahů. Baví nás potkávat se i po práci a být si parťáky i v běžném životě.
  • Volnost – můžeme si řídit svůj čas, máme svobodu v tom, kdy a kde se připravujeme na schůzky, můžeme pracovat kdekoliv, vlastně nám stačí jen mobil, případně notebook.

Prvními konzultanty byli rádcové králů. Buď takovým rádcem v našem online království. Je to povolání ctnostné a navíc, dnes už se v něm nestínají hlavy, ale problémy se řeší s podporou celého týmu.

Vidíš v tom kus sebe? Tak se nám ozvi!

Související služby

WordPress Lightbox